Ručně vyrobené dřevěné rámečky. Desingový doplněk

Jistě máte doma fotografie se kterými Vás spojuje nějaké pouto. Ať už jsou to fotografie z dětství z míst, kde jste prožili dětská dobrodružství, první lásky, rodinné dovolené. Fotografie, kde jsou vaši blízcí, kteří například již nejsou mezi námi ( babička, dědeček,..) a jako mnozí z nás řešíte, jak si vystavit tyto fotografie, aby měly správné místo a mohli jste je mít na očích.

ORIGINÁLNÍ DESIGNOVÉ RÁMEČKY PRO VAŠE FOTOGRAFIE

 Jdete do obchodu a vybíráte foto rámečky, které by se na tyto fotografie nejlépe hodily. V ten okamžik zjistíte, že všechny obchody nabízí ty samé sériové rámečky na fotky pochybné kvality. Plastové, dřevěné rámy v barvách jako je bílá, černá, hnědá, nebo jen klasické sklo bez rámu

Dáte-li fotografii do tohoto rámečku, tak zjistíte, že vaše nádherné fotografie nevyniknou. Fotografiím, které mají pro vás určitou hodnotu, kazí celkový dojem lacině vyhlížející rámeček.

Nechtělo by to něco více?

Nezoufejte, na trhu se objevilo něco úplně nového, co běžně v obchodech nenajdete a to originální rámečky na fotky ze dřeva na které se používá dřevo vyzrálé, mající svoji historii, nádhernou kresbu a styl pod značkou NATURAL-FRAME, vyrobeno CZ

Pod touto značkou naleznete pouze originální kousky, které jsou vyrobeny ručně z trámů, prken, obložení, dřev ze starých stavení, chalup, domů, stodol.

Tato dřeva svojí ekologickou recyklací dostala další šanci na život, jelikož by byla zničena při rekonstrukcích

Za dalším zpracováním dřeva na rámečky je pouze ruční výroba. Dřeva jsou nařezána na lišty a ty jsou kráceny a ručně spojovány a povrchově upravovány.

Díky ruční výrobě můžete mít rám na míru a nejen na Vaše fotografie, ale vyrobí Vám i rámy na obrazy a zrcadla.

Každý rám je díky kresbě, barvě vyzrálého dřeva a povrchové úpravě jiný a z rámečku se stane originální designový prvek, který skvěle zapadne do interieru ať už domácnosti nebo kanceláře.

Vybrat si můžete z různých stylů jakými jsou retro, vintage, Provence, venkovský styl, art,...a z rámů na míru, kde si můžete vybrat například atypické rozměry, barvu, sklo přesně podle vašich představ.

Nezapomeňte, že fotografie zarámovaná v takovém originálním rámu může být i krásným darem k narozeninám, svatbě nebo k výročí.

Více o těchto originálních rámech naleznete na adrese www.drevene-ramy.cz

 


Online podpora


Dodání
do týdne


Dodání do celé ČR


Doprava zdarma
nad 1 500 Kč


Kvalitní materiály
a technologie


Výstupní kontrola