Oživte vzpomínky a proměňte je v krásné dárky z vlastních fotek

Darujte svým blízkým ty nejhezčí vzpomínky. Nenechte fotografie vašich životních okamžiků i všedních dní kdesi v úložišti vašeho mobilního telefonu nebo počítače. Zhmotněte je a vytvořte pro sebe nebo své blízké neopakovatelné dárky z vlastních fotek.

V dnešní době, kdy stačí z kapsy vytáhnout mobilní telefon a zachytit jakýkoli okamžik, máme spoustu vzpomínek zachycených na snímcích. Málokdy už se ale ke všem těm fotografiím vrátíme. Není to škoda? Zkuste místo klasických dárků věnovat svým blízkým originální dárky s vlastní fotkou, které zaručeně potěší. Oživí opět nezapomenutelné momenty vašeho života a promění vzpomínky v ty nejkrásnější osobní dárky.

Vybírat můžete z pestré palety a svým milovaným darovat fotokalendáře, fotoobrazy, leporela z vlastních fotek, fotografie v rámu nebo klasické fotografie uspořádané do fotoalba, klidně i s osobními vzkazy nebo připomínkami. Opravdovou třešničkou na dortu, a to v podstatě doslova, která obdarovaným vyrazí dech, je dort s vlastní fotografií. Dort vám sice neupečeme, ale postaráme se o jedlý papír potištěný vámi vybranou fotkou. Ten už potom jen stačí umístit na dort, zapálit svíčky a oslavovat!

Do rámečku nebo na plátno?

Někdo má rád obrazy, někdo zase fotografie. Ale vezměte si, proč mít doma na zdi Van Goghovi Slunečnice nebo nějaké anonymní obrázky či fotografie, když vaše zdi může zdobit to nejdražší, co máte – snímky s vaší rodinou a přáteli, nebo se zážitky z vašich cest. U nás máte na výběr, jak to provést.

Chcete-li vyvolat fotografie ve větším formátu, abyste je mohli vložit do rámečků a mít je tak stále na očích, vytiskneme pro vás vaše snímky ve formátech 15x23 až 29,7x42 cm. Stačí vybrat rozměr, který vám vyhovuje a zapadne do vašich rámečků. I o ty se ale klidně postaráme a dodáme vám rovnou foto v kvalitním masivním dřevěném rámu. A protože víme, že vybrat jednu fotografii nebývá úplně snadné, máme v nabídce také foto koláže. V jednom rámečku tak můžete mít 4, 35 i 70 fotografií! Digitální tisk fotografií nabízíme v té nejvyšší kvalitě, aby vaše snímky vypadaly opravdu skvěle.

Když už jsme zmínili obrazy, vaše fotografie nemusí být jen v rámečcích. Klidně z nich můžete vytvořit skutečný obraz, kterému dodají hodnotu vaše fotoaparátem zachycené vzpomínky. O to cennější dárky s fotkou jsou. Díky speciální metodě digitálního tisku na plátno získá fotografie efekt trojrozměrnosti, neboť je natištěna až po okraj plátna. Fotoobrazy pro vás vytvoříme v různých rozměrech dle vašeho výběru. Vy nebo vaši blízcí si tak doma budete moci vytvořit vlastní galerii.

Neopakovatelné a originální dárky z fotek vytvoříte velmi snadno. Stačí nahrát vybrané fotky a my se o vše postaráme.

Fotokalendáře bodují u babiček

Pozornost zaručeně vzbudíte i tím, že darujete čas strávený s vámi. Respektive takto: s fotokalendářem z vlastních fotek budou celí rok ti, komu kalendáře darujete, stále s vámi. Mezi povinnostmi všedních dní se na ně každý den usměje fotografie někoho blízkého. Nejvíce bodují fotokalendáře u babiček a dědečků, kteří si díky nim každý den připomínají nejčastěji své děti a vnoučata. Ovšem i vaši lásku kalendář se společnými fotografiemi zcela jistě potěší.

Fotokalendář je velmi osobní a jedinečný dárek, díky němuž člověk na nic nezapomene. Může to být skvělý tip na dárek pro zapomnětlivého partnera – klidně mu totiž v kalendáři můžete označit, kdy máte narozeniny, výročí či jiné důležité datum, aby na to nezapomněl. 

Kalendář z vlastních fotek vytvoříte v jednoduše ovladatelném programu. Na výběr máte rozmanité šablony ve formátu A4 i A3, na výšku i na šířku. Samozřejmostí je digitální kvalitu tisku, pečlivé zpracování a kvalitní materiály. Díky vlastním fotografiím vytvoříte neopakovatelný dárek, který mít nikdo jiný nebude!


Online podpora


Dodání
do týdne


Dodání do celé ČR


Doprava zdarma
nad 1 500 Kč


Kvalitní materiály
a technologie


Výstupní kontrola